vineri, 31 august 2012

Practice makes...better

Trebuie sa găsesc o altă metodă de lipire, în punct pe fond negru nu merge, rămân bobiţele de adeziv vizibile (foarte). Oricum, suportul e mai rotund decât precedentul, iar şerpii arata parcă mai puţin nefericiţi.



4 comentarii:

  1. Este foarte interesanta ideea . Ce adeziv folosesti de ramane vizibi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Adeziv universal de hobby", de la arthobbycreativ. Citind intrebarea ta, m-am uitat pe eticheta lui si-am vazut ca-i pe baza de apa. O sa incerc sa-l diluez un pic si poate sa-l intind cu pensula :) Next time:) Pana una alta, asa plin de boabe, e un suport foarte harnic si rezistent (tine si cutter, si foarfece, si capsator si etc.)

      Ștergere
    2. Nu stiu exact cum arata acela.
      Pentru quilling iti trebuie adeziv care se face incolor dupa aplicare ca sa eviti acele puncte albe..si aspectul neingrijit.

      http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo92kzpUCFcxLj-S95U7CjLA6DJcr9PAHgUA-A4IH_GoY3aVviyw&t=1
      Momentan folosesc acest fel de lipici dar preferatul meu este
      http://www.google.ro/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.speedystationery.com.au/thumbs/bic-white-glue-118ml.jpg&sa=X&ei=0Z5AUI6fFo_ItAaPkYCYDQ&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNH9xZo5O8-oFGEmtqahdd8hzJUM5w

      Este aracet care dupa ce se usuca devine incolor.

      Ștergere
    3. Nenea de la art hobby m-a asigurat ca se face transparent...:( Multumesc mult pentru sugestie, o sa-l caut pe BIC-ul cu pricina. Sarut-mana!

      Ștergere